Het zijn moeilijke tijden… voor iedereen. Om de pijn wat te verzachten en om een glimlach op de lippen van je geliefden te toveren zijn er de #kleinegelukskesincoronatijden van atelier Zin. Met veel liefde ontworpen om wat warmte en troost te bieden. Bestel ze voor jezelf of doe ze kado aan wie je moet missen. atelier Zin stuurt ze met veel plezier als verrassing naar je oma, je beste vriendin, je kleine nichtje,…

Wanneer je een pakketje bestelt, maak je dus niet alleen jezelf of je geliefden blij. Je steunt ook een goed doel. Je kan kiezen uit 3 goede doelen, die mij allemaal nauw aan het hart liggen. Ik stel ze even voor:

Ken je Hippo&friends al? Via mijn lieve vriendin Katrien aka mariecadie (we go way back tot in de eerste kleuterklas en dat is volgens onze dochters ongeveer in de oertijd ;-)) leerde ik dit type 1 diabetesfonds kennen. Zij steunen wetenschappelijk onderzoek naar diabetes en zetten in op sensibiliseren en het verbeteren van de levenskwaliteit van gezinnen met type 1 diabetes. Want geloof me vrij, er bestaan nog zoveel misverstanden over deze ziekte.

Bram’s foundation is een Hoegaardse stichting die zich inzet om jongeren met psychische problemen te helpen. Bram’s foundation wil deze jongeren helpen door hen te informeren, inspireren, motiveren, in beweging te brengen en hun te ondersteunen. Ze willen hun weerbaarder maken om zo zelfdoding te voorkomen. Als mama van 4 pubers besef ik meer dan ooit hoe kwetsbaar jongeren zijn, zeker nu. Bovendien ken ik Brams familie en weet ik dat het geld goed besteed wordt.

Levensloop is het derde goede doel dat je kan steunen. Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. De opbrengst gaat naar de stichting tegen kanker voor wetenschappelijk onderzoek. Twee jaar geleden nam onze familie voor het eerst deel aan Levensloop Leuven, met het team “De straffe madammen”, voor mijn mama die een vechter is. No more words needed om duidelijk te maken waarom dit goede doel zo belangrijk is voor mij…

#brievenbusgelukskes

Een eerste categorie zijn de #brievenbusgelukskes. Drie kaartensets, met heel toepasselijke namen. Stuur ze naar wie je nu even op afstand moet houden. Of versier er je home office mee.

#raamgelukskes

Je kan ook kiezen voor #raamgelukskes.

Sinds de vorige lockdown is “raambabbelen” a thing bij mijn vriendinnen en mezelf. Wat doet het deugd om hen even te zien, al is het op afstand. Gelukkig dat ramen niet kunnen spreken, want wat daar soms verteld wordt… Bestel een poster om te tonen dat ook jij je raam open zet voor een babbel met mensen die daar nood aan hebben.

Raamtekeningen maken, dat is iets dat hier van moeder op dochter doorgegeven wordt. Wil jij jouw ramen ook wat warmte laten uitstralen? Dan kan je een raamtekening bestellen. Of als je zelf aan de slag wil met je kinderen: in de kinderbox Panda zit de raamtekening knutselactiviteit.

Je kan ook kiezen voor raamfotografie. Dan komt atelier Zin langs om een foto te maken van je gezin aan het raam. Je krijgt er een mooi aandenken voor op de schouwmantel en in de kerstboom voor in de plaats.

#gelukzitineenkleindoosje

Met mijn handen bezig zijn is ideaal om de denkknop in mijn hoofd even uit te schakelen en te vertragen. Mijn dochters hebben dezelfde creatieve microbe te pakken. Ons huis en atelier ligt dan ook continu vol met materiaal.

De geplande creatieve workshops mogen om gekende redenen helaas niet doorgaan. Daarom heb ik met veel liefde enkele DIY-pakketten ontwikkeld om thuis aan de slag te gaan. En home office moms & dads, I feel you! Vandaar dat er ook 2 kinderboxen in het assortiment zitten.

Voor elk wat wils dus bij de #kleinegelukskesincoronatijden. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar atelierzin60@gmail.com of door het bestelformulier hieronder in te vullen.

Support your locals & buy from a small business, zeker tijdens Corona. Mijn hart maakt trouwens een sprongetje telkens er een bestelling binnenkomt.

Bel me, schrijf meMin moatenDraai 797204RaamposterRaamtekeningRaamfotografie7 anjers, 7 rozenVergeet-me-nietjeAls de dag van toenKinderbox PandaKinderbox Regenbogen

Hippo&friendsBram's FoundationLevensloop

Ik wens jullie nog heel veel moed om verder te gaan in deze rare tijden. En vergeet niet: altijd welkom in mijn atelier voor een babbel!

Stay safe!

Lien x