Wie is atelier Zin?

Zal ik me even voorstellen?

Ik ben Lien, vooraan in de veertig en alleenstaande mama van 4 (pre)tieners. Ik hou van koken en bakken, van feestjes organiseren, van creatief bezig zijn en van reizen. Ik ben verslaafd aan mijn naaimachine en DIY, aan chocolade en Pinterest. Kiezen voor één van mijn passies, kan ik niet. Dat zou net zo onmogelijk zijn als vragen welke van mijn vier kinderen ik het liefste heb. Mijn passies wil ik graag met jullie delen, op deze website en in mijn atelier.

Van opleiding ben ik klinisch psycholoog en gedragstherapeut. Na mijn studies werkte ik als zelfstandig therapeut in een polikliniek en in een huisartsenpraktijk. Daarnaast heb ik ervaring als psycholoog en therapeutisch coördinator in een psychiatrisch ziekenhuis en in een centrum voor geestelijke gezondheidszorg.

In 2016 kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe zwaar de zoektocht naar de juiste hulpverlener kan zijn. Mijn ervaringen als pijnpatiënt wil ik nu inzetten om lotgenoten te helpen.

Atelier Zin kiest bewust om het aanbod breed te houden. Het leven biedt zoveel mooie kansen, waarom zouden we ons beperken? Je vindt op de website alle informatie over de mogelijkheden bij atelier Zin: creatieve workshops voor jong en oud, individuele psychotherapie voor (jong)volwassenen en groepsworkshops voor kinderen en (jong)volwassenen.

atelier Zin, what’s in a name?

Bij atelier Zin spat de goesting ervan af om samen met jou op weg te gaan. Zowel tijdens onze creatieve workshops als tijdens  psychotherapie staat één ding centraal: jou (terug) zin geven. We willen we je helpen om “tot je zinnen te komen”, om zicht en betekenis te geven aan je klachten en gaan samen op zoek naar wat je doelen zijn om je leven meer zin te geven.

Wil je meer weten over atelier Zin? Neem dan contact op via onderstaande knop.