“Life is a zoo” kleuterkamp

In de zomervakantie kunnen kleuters bij atelier Zin terecht voor een “anders dan anders” kamp. Op maandag 19, dinsdag 20, donderdag 22 en vrijdag 23 juli trekken we door de wondere wereld van de dieren tijdens het “Life is a zoo” kleuterkamp.

Bij atelier Zin vertrekt alles vanuit de belevingswereld van het kind. Tijdens alle activiteiten stimuleren we de nieuwsgierigheid, creativiteit en de talenten van elk kind. Door te werken met kleine groepjes kunnen we meer aandacht besteden aan elk kind. We trekken elke dag naar buiten, de mooie Hoegaardse natuur in, om te ravotten en om mindfulness op kindermaat te beleven. In het atelier verwerken we op een creatieve manier al onze indrukken en leren we spelenderwijs mindfulness en yoga kennen. Je kleuter krijgt een heen-en weerboekje mee, met handleidingen, foto’s en tips om achteraf thuis mee aan de slag te gaan.

Wanneer: op maandag 19, dinsdag 20, donderdag 22 & vrijdag 22 juli, telkens van 9u. tot 15u30. Opgelet: 21 juli is een feestdag, dan is er GEEN kamp.

Waar: bij atelier Zin in de Tiensestraat 60, Hoegaarden.

Kostprijs: 115 euro. Het kleuterkamp gaat door indien er voldoende inschrijvingen zijn (min. 5 en max. 10 kleuters). Het kleuterkamp gaat door indien de Corona-maatregelen die op dat moment gelden het toelaten.

Inbegrepen: gezonde snack in de voor-& en namiddag, heen-& weerboekje, knutselmateriaal.

Meebrengen: middagmaal en drinkbus, aangepaste kledij

Zomerkamp “Stay wild, child”

Een zomerkamp volgen bij atelier Zin is net dat tikkeltje anders. Tijdens het “Stay wild, child” kamp vertrekken we steeds vanuit de belevingswereld van het kind. We prikkelen de fantasie en stimuleren de creativiteit en nieuwsgierigheid. Elke dag trekken we naar buiten, de mooie Hoegaardse natuur in, om te ravotten en om mindfulness op kindermaat te beleven. We doen inspiratie op in de natuur. In het atelier werken we aan creatieve natuurprojecten. We maken op een speelse manier kennis met mindfulness en yoga. Je kind krijgt een natuurdagboek mee, met handleidingen, foto’s en tips om achteraf thuis mee aan de slag te gaan.

  • Voor kinderen van de lagere school (geboortejaar 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 & 2014)
  • Van maandag 2 t.e.m. vrijdag 6 augustus, telkens van 9u. tot 15u30
  • Bij atelier Zin: Tiensestraat 60, Hoegaarden
  • Kostprijs: 145 euro (min. 5 en max. 12 deelnemers)
  • Het zomerkamp gaat door indien de Corona-maatregelen het toelaten.
  • Inbegrepen: gezonde snack in de voor-& en namiddag, natuurdagboek & knutselmateriaal
  • Meebrengen: middagmaal en drinkbus, aangepaste kledij

Kinderworkshops zomervakantie

Meer info of inschrijven voor de zomervakantie?